"Gratis" bioposer i Posthuset


Onsdag den 15. december 2021


Poser til bioaffald på PosthusetIgen i år er Langeland Forsyning A/S i julegave humør. Ligesom sidste år udleveres poser til bioaffald uden yderligere beregning til de kunder der i december møder op på en af Forsyningens genbrugspladser.


Efter aftale med nedenfor nævnte grundejer deler Bestyrelsen hermed følgende information med alle Grundejere og takker samtidig Familien Larsen fra Anemonevej 3 for det gode initiativ.


PS: Alle medlemmer af Grundejerforeningen har adgang til Posthuset, med eller uden nøgle. Har man glemt koden til den elektroniske lås (som ikke må deles på offentlige platforme), så send en SMS til 4052 1957 eller send en e-mail post@stoense-havn.dk


Hermed ønsker også Bestyrelsen en God Jul og Godt Nytår til alle grundejere i "Stoense Havn"

Mvh. Chris Hansen, sekretær, tlf: 4052 1957.God eftermiddag.


I forlængelse af opslaget på Facebook angående poser til bioaffald, kom min bedre halvdel med det input, at nogen burde undersøge, om man ikke kunne få poser til udlevering i hele området.

 

I går tog jeg så stafetten op og kontaktede Langeland Forsyning A/S. De var heldigvis helt med på ideen, så efter at havde snakket med Chris fra grundejerforeningen, gik jeg videre med planen.

I dag har vores datter og jeg hentet 30 kasser med hver 10 x 3 ruller, altså 3 ruller til hver matrikel.


Som billederne viser, står affaldsposerne til afhentning i posthuset på Stoense Udflyttervej 19B.

Det er min store forventning at folk har pli og forståelse for, at der er 1 pose med 3 ruller til hver matrikel. På den måde er der til alle.

Jeg forventer selvfølglig også, at folk er behjælpelig med at smide tom emballage i containerne uden for posthuset, når man har tømt en kasse.Rigtig god jul og godt nytår til alle 

Familien Larsen, Anemonevej 3